AUTO ŠKOLA - PO MJERI VAŠIH POTREBA

Auto škola Volan iz Našica – nudi budućim vozačima programe i alate za riješavanje izazova vožnje uz vodstvo profesionalnih instruktora.

Osposobljavamo kandidate za vozače, A1, A2, A, B kategorije.

OSPOSOBLJAVANJE KANDIDATA

Autoškola Volan osposobljava kandidate za vozače sljedećih kategorija: 
A1 kategorija: motocikli radnog obujma motora do 125 cm3 i snage motora do 11 kW,

A2 kategorija: motocikli čija snaga ne prelazi 35 kW i čiji omjer snaga/masa ne prelazi 0,2 kW/kg, a ne potječu od vozila čija je snaga dvostruko veća i više

A kategorija: svi motocikli sa ili bez bočne prikolice

B kategorija: motorna vozila, osim vozila A1, A2, A, F, G i AM kategorije čija najveća dopuštena masa ne prelazi 3.500 kg i koja su dizajnirana i konstruirana za prijevoz ne više od 8 putnika, ne računajući sjedalo za vozača; motorna vozila ove kategorije mogu biti u kombinaciji s priključnim vozilom čija najveća dopuštena masa ne prelazi 750 kg;
Vozač kojem je izdana vozačka dozvola kategorije A1, A2, A, B, C1, C, D i H ima pravo upravljati i vozilima F, G i AM kategorije.

Osposobljavanje kandidata za vozače je djelatnost koja se obavlja u općem interesu, a pretpostavlja jedinstveni nastavni proces koji se provodi prema propisanom programu.

PREDAVANJA U AUTO ŠKOLI VOLAN

Program obuhvaća tri nastavna predmeta:

  1. Prometni propisi i sigurnosna pravila (PPSP)
  2. Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći (PPP)
  3. Upravljanje vozilom (UV).

Osposobljavanje se provodi temeljem Plana i okvirnog programa osposobljavanja kandidata za vozače koji proizlazi iz Programa vozačkog ispita i prema jedinstvenim minimalnim izračunskim elementima vrijednosti nastavnog sata koje propisuje MUP.

volan_logo_png

DIZAJNIRAO LETIBO WEB DIZAJN | IMPRESSUM | COPYRIGHT 2018 AUTO ŠKOLA VOLAN – NAŠICE